• Kleurexpert sinds 1899
  • 10 exclusieve merken
  • Empower Creativity

Royal Talens respecteert de privacy van uw gegevens

We gebruiken functionele cookies om uw gebruik van onze website anoniem te analyseren, zodat u een vlekkeloze en geoptimaliseerde website krijgt. Via personalisatiecookies kunnen we de website aanpassen aan uw voorkeuren en gedrag.

Als u meer wilt weten over welke cookies we plaatsen of als u deze wilt resetten, ga dan naar onze cookie-pagina en privacyverklaring.

Functionele cookies zorgen ervoor dat u een foutloze en geoptimaliseerde website krijgt.
Deze cookies worden gebruikt om advertenties af te stemmen op uw interesses, zowel op royaltalens.com als op andere websites. Ze bieden ook de mogelijkheid om nieuwsbrieven voor u persoonlijk relevant te maken.
Social media cookies zorgen ervoor dat u reacties kunt plaatsen en informatie kunt delen met uw vrienden en / of uw netwerk.
LIVE COBRA Q&A
Alle vragen beantwoord!

LIVE COBRA Q&A

maandag 30 november 2020

Alle vragen beantwoord!

Neem deel aan onze live Q&A en krijg antwoord op al je 'brandende' Cobra-vragen. Merel Jansen (kunstenaar en technisch adviseur) en Daphne van Mansom (Manager Productontwikkeling) van Royal Talens staan klaar om al je Cobra-vragen te beantwoorden. Doe je mee?

Wat u kunt verwachten

Vragen beantwoord. Alle vragen! Zorg ervoor dat je je vragen aan ons stelt via het onderstaande formulier, DM ze op social media of stel ze tijdens de Live Feed. Welke mediums kan ik bijvoorbeeld gebruiken met Cobra of wat is het verschil tussen Cobra en traditionele olieverf?

Tijd en datum van de Cobra Q&A

Deze Q&A vindt plaats op maandag 30 november op ons YouTube kanaal. Tijd in tijdzones:

10:00 CST / VS.
16:00 GMT / Londen
17:00 CET / Amsterdam

Op Youtube.

Bekijk hieronder de livesessie